De veertien mooiste superjachten van 2019 volgens het Engelse Boat International

Amsterdam – Het superjachtentijdschrift Boat International geeft ieder jaar prijzen weg voor de best ontworpen jachten.

Dit jaar werden daar 61 jachten voor genomineerd in verschillende categorieën. De belangrijkste prijzen zijn die voor het ontwerp van het exterieur en het interieur van het superjacht, maar er was bijvoorbeeld ook een categorie ecologische innovatie.

De prijzen zijn overigens niet alleen voor jachten, maar ook voor mensen: Yihharn Liu is tot Designer van het Jaar bekroond en Ron Holland kreeg de Lifetime Achievement Award. Holland heeft jachten ontworpen, waaronder het eerste hybride zeilschip, de Ethereal.

Hieronder de links naar de winnende jachten van 2019 voor het beste exterieur- en interieurontwerp. (www.businessinsider.nl, en de bron www.boatinternational.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *