Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Smelne Yachtcenter op Boot Holland 2019 met interessante super scherp geprijsde nieuwbouw stalen motorjachten

PERSBERICHT

Leeuwarden – Ook dit jaar zal Smelne Yachtcenter uit Drachten weer aanwezig zijn op Boot Holland in Leeuwarden (8 tm 13 februari 2019) met een selectie van negen jong gebruikte premium motorjachten, in diverse afmetingen en prijsklassen, die u aan onze gebruikte motorbotensteiger kunt bezichtigen.

Onder deze boten ook de Gillissen Steven Vlet 1200 OK. Dit motorjacht heeft een klassieke uitstraling en is volgens de huidige maatstaven afgebouwd door Smelne Yachtcenter BV. Dit staat garant voor een hoogwaardig afwerkingsniveau.

De romp is rondspant gejoggeld en rondom voorzien van een massieve rubber stootlijst. De dubbele hoogglans gepolijste RVS railing geeft een veilig gevoel bij het belopen van de brede gangboorden.

De royale zelflozende open kuip, die voorzien is van een ruime L-bank en tevens veel bergruimte, geeft eenvoudig toegang tot het zwemplateau door middel van de spiegeldeur. De openslaande kuipdeuren bieden toegang tot de salon, kombuis en stuurhuis die op gelijk niveau van de kuip zijn.

De salon is ingedeeld met een fraaie L-bank en daar tegenover een kastenwand met veel bergruimte. De kombuis is van alle gemakken voorzien en de stuurstand is ingericht met een compleet motor- en navigatie instrumentarium. Boven de stuurstand en kombuis is een groot schuifluik geplaatst wat de beleving van het buiten varen naar binnen brengt.

In het voorschip bevinden zich 2 afsluitbare slaaphutten. De voorkajuit is uitgevoerd met een V-bed en de gastenhut met een 2-persoons bed. De natte cel is ruimtelijk met elektrisch toilet, wastafel en ‘separate’ doucheruimte.

De zowel binnen als buiten aanwezige hoogglans gepolijste RVS accenten geven het geheel een luxe en moderne uitstraling.

Nieuwe Gillissen Steven Vlet 1200 OK met een royale open kuip en modern interieur met klassieke details.
Afmetingen : 12.20 x 3.80 x 1.00 m (l x b x d)
Motor : Volvo Penta, D3, 110 pk
Vraagprijs : € 279.500,- incl. 21% BTW. Inruil van uw huidige motorjacht is bespreekbaar.

Behalve de Gilissen Steven Vlet behoort de nieuwbouw Oostvaarder 1100 – afgebouwd bij Smelne Yachtcenter – ook tot de negen in Leeuwarden geshowde boten

Het betreft een tijdloos ontwerp volgens beproefd model uitgevoerd met open kuip. Voorzien van extra’s zoals afzuigkap, motorkamer verlichting, 4 klap- en schuiframen, 4 ruitenwissers met parallel arm, getint glas, strijkbare aluminium mast, flexiteak in kuip, veel RVS in casco verwerkt, zelflozende kuip enz.

Meer informatie www.smelne.nl en van 8 tm 13 februari 2019 in Leeuwarden op Boot Holland te bezichtigen aan onze motorbotensteiger, stand 3125.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *