Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Nauta Maritiem met primeur van voordelige Nauta Spirit 25 Tender Outboard sloep op HISWA 2019

PERSBERICHT

Zoeterwoude-Rijndijk – Eindelijk na zeven jaar de opvolger van de Spirit 25. De Nauta Spirit 25 Tender (Outboard) De open versie… Speciaal voor de mensen die liever met een ruimere kuip varen en van een sportiever uiterlijk houden en niet te vergeten een koud drankje lusten tijdens het varen. Met de zon op je gezicht en een mooi glas wijn in je handen kun je de hele wereld aan. Samen met vrienden even na werk de plas op. Of lekker met de kinderen een duik nemen op een zwoele zomer avond. De Spirit 25 Tender Outboard ademt mediterranee…

De Nauta Spirit 25 Tender is de verbeterde versie van de Spirit 25, doordat het voordek bij deze versie open is, heeft de boot extra veel ruimte voor passagiers waardoor dit echt een schip is dat voor gezelligheid en comfort is gebouwd.

Wat ook een nieuwe feature is op dit schip is de outboard in de bun. Voorheen was de Spirit alleen leverbaar met een Vetus diesel motor, het voordeel is dat door deze combinatie u voor minder geld hetzelfde schip kunt varen maar met een mooie stille Yamaha outboard in de bun, een sportievere look dan zijn voortganger door de geïntegreerde RVS raillingen en een waslijst aan opties om uw Spirit naar uw smaak te personaliseren.

De nieuwe Spirit 25 Tender word standaard geleverd met een Yamaha F20BEL, navigatie verlichting, RVS stootlijst, RVS railing, 12 volt aansluiting, anti fouling en een chemisch toilet.

Ook kunt u er voor kiezen om u te laten voortstuwen door een zwaardere motor, wij kunnen de Nauta Spirit Tender (Outboard) leveren met een Yamaha F30 voor een meer prijs van €1950,- of haal de maximale aantal pk’s uit dit prachtige schip en ga voor de Yamaha F40 voor een meerprijs van €2950,-

U heeft al een Nauta Spirit Tender Open (Outboard) voor €29.950

Specificaties
Motor Yamaha F20BEL
Bouwjaar 2019
Lengte 7,60 m
Breedte 2,40 m
Diepgang 0,65 m
Doorvaarthoogte 1,12 m
Gewicht 1560 kg
Aantal personen 9 personen
Motorvermogen 40 pk max
Certificering C

Standaard Uitvoering
Yamaha F20BEL
Zwemplateau
Navigatie verlichting
RVS Stootlijst
RVS Railing
12 Volt aansluiting
Anti fouling
Chemisch Toilet

Meer informatie www.nautamaritiem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *