Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Fabrikant van bootmatrassen Neptune opent vestiging op de Balearen

PERSBERICHT

Melanie Winters vertegenwoordigt Neptune op de Balearen
Zwaagdijk-Oost – Neptune Nautisch Comfort is uitgebreid met een vertegenwoordiger op de Balearen. Melanie Winters adviseert aan boord van jachten die op één van de eilanden liggen over alle mogelijkheden van nautisch slaapcomfort. Alle producten worden in Nederland geproduceerd en vervolgens getransporteerd en uitgeleverd aan boord. Neptune Mallorca zorgt voor het inmeten en het plaatsen aan boord. Melanie is tevens verantwoordelijk voor de aftersales en de service via telefoonnummer +31 (0)228 743 000 of melanie@neptune.nl

Neptune is op zoek naar betrouwbare zakenpartners in het Middellandse Zeegebied, die nautische producten willen adviseren aan jachteigenaren. Voor informatie kunt u contact opnemen met Diana van Wieringen via diana@neptune.nl

Meer informatie www.neptune.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *