Friese zeilschool zet creatieve Valentijnspremie op een dagje ‘rietzeilen’

Akkrum-Nes – De Friese zeilschool en verhuurder van open zeilboten Pean heeft een speelse Valentijsactie voor geliefden bedacht. Partners die hun liefde eens willen verrassen met een dagje ‘intiem rietzeilen’ kunnen vanaf morgen – Valentijnsdag – tot en met aanstaand weekend voor de komende zomer een zeilboot een dag reserveren voor de halve prijs.

Om veilig te kunnen ‘rietzeilen’ – een oude term voor onbelemmerde vrijages – krijgen de verliefde huurders onder andere een zwemvest mee. “Als je de zeilboot dicht tegen het riet en uit de wind legt, kun je in de boot genieten van alles wat de Friese natuur te bieden heeft. Het is de ultieme, intieme zeilervaring als Valentijnscadeau ”, aldus Christophe Meijer van Zeilschool Pean. (Nauticlink, www.pean.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *