Zeiler Mark Slats wordt naar verwachting nu zaterdag 23 februari binnengehaald in de Scheveningse haven

DEN HAAG – De Wassenaarse zeiler Mark Slats wordt zaterdag feestelijk onthaald in de Scheveningse haven. Slats keert dan terug op Nederlandse bodem na de Golden Globe Race 2018, een soloreis rond de wereld van 214 dagen. Hij zou rond 14:00 uur met z’n zeiljacht Ohpen Maverick voor de haven aankomen en binnengehaald worden door de Jachtclub Scheveningen, de KNRM, roeiers, zeilers en vissers.

Op dit moment brengt hij op weg naar huis een bezoek aan bekenden in Engeland. Zijn positie is nog te volgen op de tracker van de wedstrijd en op Marine Traffic. De zeiler finishte ruim twee weken geleden als tweede, in het Franse Les Sables d’Olonne. (Omroep West, positie Slats GGR, positie Slats Marine Traffic)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *