Radio1 ‘Langs de Lijn’ komt ruim drie weken na de finish alsnog terug op prestatie solozeiler Slats

Hilversum – Bijna vier weken na zijn aankomst in Les Sables d’Olonne, waar solozeiler Mark Slats als tweede eindigde in de Golden Globe Race, heeft het sportprogramma ‘Langs de lijn’ op Radio 1 dinsdagavond 26 februari – de avond waarop Slats ook al te gast was bij Eva Jinek – alsnog aandacht besteed aan zijn prestatie. Deze ‘goedmaker’ is een mooi interview van bijna een half uur geworden. Toevallig was op Nauticlink de avond daarvoor net de column verschenen over het gebrek aan aandacht in het genoemde programma ten tijde van de finish. (Nauticlink, Radio 1 fragment, Nauticlink column, Slats bij Jinek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *