Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Opblaasbare ‘Galaxy Infl8’ VHF-noodantenne van ASA Bootelectro krijgt ‘Product van het Jaar’-predicaat tijdens opening HISWA RAI 2019

PERSBERICHT

Amsterdam – De HISWA Amsterdam Boat Show 2019 is vanmorgen met het luiden van de scheepsbel officieel van start gegaan. Tijdens de officiële opening, begeleid door tech expert en dagvoorzitter Ben van der Burg, zijn ook de winnaars van de HISWA Product van het Jaar 2019 (Galaxy Infl8) en HISWA Hebbeding 2019 (juryprijs: SolarPuff, publieksprijs: Flextrash) bekend gemaakt. De HISWA Amsterdam Boat Show is nog te bezoeken tot en met zondag 10 maart in RAI Amsterdam.

Juryvoorzitter Guido Beekman (l) heeft zojuist de onderscheiding ‘HISWA Product van het Jaar’ toegekend aan de opblaasbare VHF-noodantenne ‘Galaxy Infl8’ van importeur Twan Bogert van ASA Bootelectro. (Foto RAI)

Winnaar Product van het Jaar 2019
Een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van Guido Beekmann, heeft tijdens de opening van de HISWA Amsterdam Boat Show 2019 Galaxy Infl8 uitgeroepen tot Product van het Jaar 2019. Het is ’s werelds eerste opblaasbare nood-VHF-antenne, die een volledige 3DB heeft met ver bereik, in vergelijking met standaard kleine spiraalvormige ontwerpen. De jury is lovend: “Bij de Galaxy Infl8 zien wij vele toepassingen van deze opblaasbare antenne voor een brede doelgroep: van kanovaarder tot toepasbaarheid in reddingsvlotten. Het is een veiligheidsapparaat en is multi-toepasbaar en door de bijgeleverde connectoren ook toepasbaar op handheld equipment.”

Winnaar HISWA Hebbeding 2019
Tevens werd voor de tweede keer de HISWA Hebbeding Award uitgereikt. Deze award is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het bedrijf met de leukste must have voor op het water volgens de vakjury, maar ook volgens de consument. De vakjury, bestaande uit journalisten/redacteuren van watersportmedia, hebben uit de zes genomineerde producten de SolarPuff tot winnaar verkozen. De SolarPuff van Solight Design is een hoge kwaliteit lantaarn met sfeervol zacht licht. De lamp blijft drijven, is waterdicht en dankzij het zonnepaneel volledig onderhoudsvrij. Consumenten konden via de HISWA website tot en met gisteren stemmen op hun favoriete hebbeding. Als grote publiekswinnaar is Flextrash uit de bus gekomen. Dé flexibele prullenbak voor op je boot, schip of sloep, gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Meer informatie www.hiswarai.nl, Product van het Jaar, Hebbeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *