Mark Slats: “Eerste oplage boek al zowat verkocht en opvallend te zien hoe mijn wereldomzeiling de jeugd inspireert”

Les Sables d’Olonne (F)- Tijdens de persconferentie na de aankomst van Uku Randmaa, de derde zeiler in de Golden Globe Race beantwoordde de ter plekke aanwezige Mark Slats de vraag ‘wat de reacties waren na zijn thuiskomst’.

Foto uit video: GGR
Slats: “Het is echt vreemd. Ik dacht, dat ik een gewone jongen was, maar nu staan ze in de rij voor een handtekening. De hele oplage van 3000 stuks van mijn boek ‘Held op Zee’ is in de eerste week al bijna verkocht. En wat me helemaal opviel, is dat juist de jeugd zich ontzaglijk ge├»nspireerd toont. Misschien is het een goede manier om ze van hun telefoon af te halen en ze naar buiten te krijgen…” (Nauticlink)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *