Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

RobWink Serious Seatools importeur van snel ingravend Mantus-anker met grote houdkracht

PERSBERICHT

Lelystad – Het Mantus-anker graaft zich snel in, en heeft een grote ‘houdkracht’. De afgelopen 10 jaar zijn diverse onafhankelijke tests uitgevoerd door o.a Cruising World, Practical Sailor, Sail en PMY magazines, die aantonen dat deze nieuwe generatie ankers superieur zijn aan traditioneel ontworpen ankers. RobWink Serious Seatools importeert deze nieuwe generatie ankers.

De Mantus ankers zijn ontworpen om zich in harde, en zelfs door planten bedekte, bodem in te graven. Vergelijkingen en tests met traditionele ankers wijzen erop dat Mantus een superieure prestatie levert. De video laat duidelijk het principe en de werking in de praktijk zien. Het Mantus anker is bedoeld als hoofdanker voor uw schip, maar is door de mogelijke demontage gemakkelijk op te bergen en daarom ook prima geschikt als reserveanker. Het banker is te koop bij RobWink, Kniest (Almere) en Joosten watersport (Enkhuizen).

Meer informatie www.robwink.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *