KNMC-onderscheiding ‘Havenmeester van 2018’ voor de eigenaren van jachthaven ‘De Turfvaart’ in Etten-Leur

Etten-Leur – Trots namen Ton en Yolanda Stoop donderdagmiddag het schild in ontvangst dat hoort bij de titel ‘Havenmeester van 2018’ toegekend door de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club (KNMC). De KNMC prees de eigenaren van jachthaven De Turfvaart in Etten-Leur voor hun uitzonderlijke inzet, vriendelijkheid, behulpzaamheid en doortastendheid.

Achttien jaar geleden werden Ton en Yolanda benoemd tot havenmeester van de jachthaven op de Leur. In die periode hebben zij De Turfvaart uitgebouwd tot een bloeiende haven met een goed draaiend paviljoen. Door een brand in 2015 moest het pand opnieuw opgebouwd worden. Samen met het hele team heeft het echtpaar deze tegenslag verwerkt en er nieuwe energie uitgehaald. (Omroep Ons West-Brabant, www.turfvaart.nl, www.knmc.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *