Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Ondernemers in de jachtbouw kunnen met minister Cora van Nieuwenhuizen op werkbezoek naar Duitsland

PERSBERICHT

Wilt u zakendoen in Duitsland, bestaande contacten uitbreiden of een innovatiesamenwerking starten? Ga dan van 19 tot en met 23 mei mee naar Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg, met de economische missie op het gebied van scheeps- en jachtbouw en de creatieve industrie.

Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, leidt het deel dat gericht is op de scheeps- en jachtbouw. Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, leidt het deel dat in het teken staat van de creatieve industrie.

De missie loopt parallel aan het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen aan de deelstaten Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg van 20 tot en met 22 mei. Zij zullen aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Voor wie?
Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van: Scheeps- en jachtbouw, 19 tot en met 23 mei

  • Innovatieve maritieme toeleveranciers van schepen en/of (super)jachten, bij voorkeur met innovatieve producten op het gebied van duurzaam varen;
  • Maritieme kennisinstellingen en start-ups en scale-ups die in deze sector actief zijn.

Meer informatie www.rvo.nl en het Engelstalige concept van het programma voor de jachtbouw (PDF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *