Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Furuno navigatie- en communicatie-apparatuur voor de pleziervaart voortaan geleverd door Furuno Duitsland

PERSBERICHT

Rellingen (Duitsland) – FURUNO DEUTSCHLAND GmbH neemt de distributie van FURUNO-apparatuur over voor de pleziervaart in Nederland. Sinds 1 maart 2019 is de Duitse dochteronderneming van FURUNO Japan, ‘Fabrikant van navigatie – en communicatie – elektronica’, distributeur van apparatuur voor de pleziervaart in Nederland.

FURUNO GERMANY heeft deze taak rechtstreeks van Radio Holland Nederland B.V. overgenomen. Deze nieuwe taak heeft uitsluitend betrekking op de pleziervaartmarkt. Voor alle andere zakelijke gebieden, zoals MEGA jachten, Visserij of de professionele Zeevaart is nog steeds Radio Holland Nederland B.V. verantwoordelijk.

Deze stap is een onderdeel van FURUNO’ s wereldwijde strategie voor de pleziervaartsector een consistente en belangrijke stap om te zorgen voor een directe verbinding met de markt en om in de toekomst, direct te kunnen reageren op de behoeften van klanten.

FURUNO GERMANY zal de Nederlandse markt bedienen via lokale dealers. Zo zorgt zij ervoor dat de klant altijd een nationaal en direct contact heeft. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van FURUNO-producten voor pleziervaart, dan kunt u zich registreren per e-mail op furuno@furuno.de. FURUNO GERMANY gaat graag verdere partnerschappen aan met dealers in Nederland, de klant kan dan lokaal zo snel mogelijk worden geholpen.

FURUNO GERMANY is optimistisch over de toekomst en ziet uit naar een succesvolle samenwerking met de Nederlandse markt.

FURUNO DEUTSCHLAND GmbH is actief in de distributie van pleziervaart en visserij apparatuur, Professionele navigatie- en communicatie- apparatuur, evenals installatie en onderhoud. Als een volle dochteronderneming van FURUNO Electric Company Ltd., Nishinomiya / Japan, hebben wij een lange ervaring en traditie in deze Maritieme segmenten. Vanwege de directe verbinding met ons Japans moederbedrijf met wereldwijd ongeveer 4000 medewerkers kan FURUNO GERMANY snel en flexibel reageren op vragen van welke aard dan ook. FURUNO GERMANY levert niet alleen aan de Duitse markt, maar ook aan de Oostenrijkse en Zwitserse markt.

Meer informatie www.furuno.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *