Deze zomer Houten Boten Festival in Museumhaven Willemsoord in Den Helder

Den Helder – Door initiatiefnemer Bert van Baar van de Bootbouwschool wordt dit jaar van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli, samen met Jet Sluik (organisator van de Traditionele Schepen Beurs) het eerste Dutch Wooden Boat Festival (Nederlandse Houten Boot Festival) gehouden. Als locatie is gekozen voor Museumhaven Willemsoord.

Het eerste Dutch Wooden Boat Festival gaat op vrijdag van start met de jaarlijkse Helderse Botterrace die op het Marsdiep wordt gehouden. Een waar spektakel dat door de Stichting Helderse Botters wordt georganiseerd. Daarnaast wordt het weekend nog feestelijker door de toevoeging van de Jutterhavendagen, die op de zaterdag en zondag worden georganiseerd door Willemsoord BV en de op het complex gevestigde musea en ondernemers. (Den Helder Actueel, www.dutchwoodenboatfestival.nl)

)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *