Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Mercury Marine introduceert nieuwe Quicksilver motorolie voor 4-takt buitenboordmotoren die beschermt tegen slijtage en corrosie

PERSBERICHT

Amsterdam, Verviers (België) – Mercury Marine kondigt met trots de beschikbaarheid aan van zijn nieuwe halfsynthetische 10W30-olie voor 4-taktscheepsmotoren. Deze olie is een aanvulling op de huidige bestaande 4-taktmotoroliën van Quicksilver, die eersteklas motor- en corrosiebescherming bieden voor alle 4-taktscheepsmotoren.

De nieuwe olie is toonaangevend qua bescherming tegen slijtage, wrijving en corrosie voor alle Mercury/Mariner-buitenboordmotoren en bezit geavanceerde corrosieremmers die beter presteren dan concurrerende producten en de FC-W®-normen. De olie is geschikt voor alle motoren waarvoor de viscositeitsklasse 10W30 vereist is, zoals de nieuwe 3.4L V6 175/200/225HP Mercury-4-taktmotoren en de 4.6L V8 200-300HP Mercury 4-takt-, Pro XS-, Verado- en Sea Pro-motoren. Mercury Marine claimt dat deze olie momenteel de ‘BESTE’ halfsynthetische 10W30-olie op de markt is. De speciaal ontwikkelde formule beschermt uw motor tegen de agressieve omstandigheden op zee, maar ook tijdens periodiek gebruik en bij opslag buiten het seizoen. Deze nieuwe scheepsmotorolie is NMMA FC-W ®-gecertificeerd en is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 l, 4 l en 208 l.

Olie van Quicksilver is de meest aanbevolen scheepsmotorolie, met meer dan 5 jaar engineering en ontwikkeld door de grootste scheepsmotorfabrikant ter wereld.

Meer informatie www.mercurymarine.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *