Na mislukte Bossche Waterweek wil oud-bestuurder in 2020 nog één maal Maritiem ‘s-Hertogenbosch organiseren

DEN BOSCH – Maritiem ‘s-Hertogenbosch leek in 2017 met de Bossche Waterweek ten onder te gaan. Daar kwam toen niets van terecht. Maar er zijn plannen om het nautische evenement volgend jaar te houden.,,Als vanouds boten kijken zoals veel mensen al jarenlang willen. Maar ook onderdelen met meer diepgang.’’ Dat zegt Rob van de Laar, die het evenement als voorzitter wil begeleiden. ,,Daarna zouden jongere mensen het moeten overnemen.’’

Rob van de Laar werd in 2016 door Wim van der Steen opgevolgd als voorzitter van de Stichting Maritiem ‘s-Hertogenbosch. Van der Steen kondigde destijds in het Brabants Dagblad aan dat het evenement zou wijzigen. Er kwam niks terecht van veel geplande evenementen. De stichting Bossche Waterweek stopte. ,,Het was een debacle’’, aldus Van de Laar. (Brabants Dagblad, Maritiem ‘s-Hertogenbosch)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *