Waalwijk wil jachthaven Scharloo kopen: bijzondere oplossing voor watersporters

WAALWIJK/WASPIK – Na een lange moeizame zoektocht is op de valreep toch een nieuwe plek gevonden voor de Waalwijkse watersporters. Voor zo’n 1,8 miljoen euro wil de gemeente een groot deel van de jachthaven Scharloo in Waspik overnemen. Met ongeveer tweehonderd ligplaatsen is er voldoende plek voor de Waalwijkse watersporters.

Als de gemeenteraad donderdag met het plan instemt, kunnen Watersportvereniging Waalwijk en De Zwaaikom begin volgend jaar naar Waspik verhuizen. De watersporters moeten de huidige jachthaven verlaten, omdat Waalwijk op deze locatie de nieuwe containerhaven wil aanleggen. (Brabants Dagblad, www.scharloo.nl)

Eén gedachte over “Waalwijk wil jachthaven Scharloo kopen: bijzondere oplossing voor watersporters”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *