Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Voorkom dat walstroomkabels, en andere soorten kabels bij opbergen in de knoop raken met de CableBeak van Staalkabelstunter

PERSBERICHT

Opheusden – Staalkabelstunter staat al jaren bekend als de webshop bij uitstek om kabels, gereedschap en ophangmateriaal te vinden. Staalkabelstunter streeft naar de beste producten en een uitstekende klantendienst. En aan het aanbod hoge kwaliteitsproducten is nu de CableBeak toegevoegd. Hoe voorkom je dat je walstroomkabel steeds weer in de knoop raakt?

U kent het wel, u bent klaar met een kabel, rond hem op en legt hem weg. Wanneer u deze de volgende keer nodig hebt, zit hij vol knopen en duurt het een heel tijd om deze te ontwarren. CableBeak heeft hier een oplossing voor. CableBeak beschrijft hun Cable Organizer als ‘the smartest way to organize your cables’ en dat is niet zonder reden.

CableBeak heeft de slimste Cable Organizer die ervoor zorgt dar uw kabel nooit meer in de war geraakt. Vanaf nu moet u niet meer rekenen op een half uur tijd voor het ontwarrend van uw kabel, het op- en afwikkelen wordt nu kinderspel en is geschikt voor camper, bouw, klussen rond het huis en in de tuin en professionele geluidskabels.

De Cable Organizer van CableBeak is erg makkelijk te gebruiken: u houdt gewoon het handvat vast met het ene hand en gebruikt uw andere hand om de kabel op armlengte te houden. Dan legt u de kabel in de Cablebeaksleuf en herhaal dit tot de kabel compleet opgewikkeld is. U moet de kabel ook niet volledig afwikkelen, u wikkelt hem af zover u hem nodig heeft en de rest blijft ordelijk hangen.

En dit handige hulpmiddel en cadeau voor watersporters is vanaf nu beschikbaar via Staalkabelstunter. Het grote voordeel dat u krijgt via Staalkabelstunter is dat u altijd op de beste prijs en optimale ondersteuning kan rekenen en u vindt alle nodige informatie op een plaats.

Meer informatie www.staalkabelstunter.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *