Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Nieuwe hoogwaardige serie solide Lopolight LED navigatieverlichting met laag stroomverbruik bij AVA Marine

Persbericht

Meppel – Nieuw in het assortiment van AVA Marine: LOPOLIGHT LED navigatielampen. Recent is daarvan een vernieuwde serie uitgebracht. De behuizing is nu voorzien van een enkele hoogwaardige POWERLED wat een beter lichtbeeld geeft.

Er is drie jaar gewerkt aan de ontwikkeling. Het stroomverbruik is nu verbeterd, als ook de bescherming van de waterdichtheid. Lopolight navigatielampen worden toegepast in zowel de plezier- als de beroepsvaart, onder meer op loodsboten.

LOPOLIGHT is elegant vorm gegeven, maar wel met een robuuste behuizing en een zeer lange levensduur. Groot voordeel is het lage stroomverbruik van slechts 1.8 Watt. Voltage 12-30V. De hieronder aangegeven navigatieverlichtingen zijn geschikt voor zeegaande en binnenvaartschepen 12- tot 20 meter lengte, zichtbaar 2NM. Zilver geanodiseerd aluminium behuizing of indien gewenst in het zwart. Inclusief 1.5m voedingskabel.

LOPOLIGHT navigatielampen zijn gekeurd onder DMA, MCA, USCG, BSH, MED Wheelmark. Ze zijn voorzien van een interne stabilisatiefilter voor extra beveiliging tegen interferentie en piekstroom. De afmetingen zijn 92 x (56) x 28 mm.

Pluspunten van LOPOLIGHT navigatieverlichting:
* Zeer robuust, lange levensduur
* Super laag stroomverbruik
* IP68
* Modern en elegante vorm gegeven
* MED96/98/EC Wheelmark

Meer informatie www.avamarine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *