85-jarige Wilma verknocht aan waterskiën: ‘Zolang het gaat, blijf ik doorgaan’

HONSELERSDIJK – Ze is al flink op leeftijd maar is desondanks regelmatig te vinden op het water van cablepark De Wollebrand in Honselersdijk om te waterskiën. Wilma Bloemen uit Den Haag blies dit weekend maar liefst 85 kaarsjes uit, maar dat weerhoudt haar er niet van om in actie te komen op het water.

Het lopen gaat niet meer zo makkelijk, maar daar heeft Wilma op het water geen last van. De kwieke dame is al jaren verknocht aan waterskiën en laat zich nergens door weerhouden. Zelfs niet door haar leeftijd. ‘Eigenlijk is het met 85 jaar niet verstandig om te waterskiën, maar ik doe het zo graag’, vertelt Wilma. (Omroep West)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *