Marina Muiderzand stopt met overleg over toekomst gebied rond jachthaven

Almere – Marina Muiderzand trekt zich terug uit het overleg over de toekomst van de jachthaven bij Almere Poort. Het bedrijf laat in een brief weten dat zij zich niet meer willen bemoeien met de herinrichting van het gebied. De brief is gericht aan het college van burgemeester en wethouders.

“Wij hebben al die tijd getracht ons constructief op te stellen, maar we komen voor ons gevoel geen steek verder”, zo laat Marina Muiderzand weten. Het bedrijf overlegt al sinds 2006 met de gemeente over de herinrichting. “We weten nu nog steeds niet waar we staan. Ondertussen hebben wij allerlei kosten gemaakt.” (1almere, www.thuishavens.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *