Nederlandse superjachtbouwers zetten in op ‘groter en groter’

Amsterdam – Het gaat lekker met de Nederlandse bouwers van superjachten. Met een omzet van 1,56 miljard euro was het afgelopen jaar succesvoller dan ooit. Maar de rijken der aarde willen groter en groter. En om die vraag bij te benen, zijn nieuwe scheepswerven nodig. Een daarvan wordt vandaag geopend door koningin Maxima.

“We zien dat jachten steeds groter worden. We breiden uit, zodat we jachten kunnen bouwen tot 160 meter lengte”, zegt Farouk Nefzi, Marketing & Brand director bij Feadship, een van de Nederlandse bouwers van superjachten.

Op de nieuwe werf in de Amsterdamse haven kan het bedrijf grotere en bredere superjachten bouwen dan kan op de vier bestaande werven van Feadship. (RTL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *