Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

De ervaring van een elektrische salonboot huren en Amsterdam met elkaar vanaf de grachten beleven

PERSBERICHT

Amsterdam – Heb je iets te vieren? Vier je verjaardag, trouwdag, vrijgezellenuitje of teamuitje op een salonboot in Amsterdam. Vanaf het water ziet deze stad er heel speciaal uit. Een ervaren bemanning bezorgt u een feestje om nooit te vergeten. Amsterdam Boothuur verhuurt voor ieder soort feestje een passende salonboot en vaart graag voor jou en je gasten uit. Huur een salonboot en beleef een onvergetelijke dag.

Luxe genieten op onze salonboten
Voor groepen tot 19 personen is Valerie geschikt. In deze koninklijke boot uit 1930 geniet je van veel licht en ruim uitzicht door grote raampartijen en het dakraam. Bij mooi weer worden deze gedemonteerd zodat de boot geheel open is. Je uitje is niet compleet zonder catering aan boord. Valerie biedt voldoende capaciteit voor een zittend diner of een buffet. Marjet uit 1929 is geschikt voor groepen tot 12 personen en heeft de karakteristieke oud-Amsterdamse interieurstijl van eikenhout en glas-in-lood. De grootste en meest luxe salonboot is Roos uit 1904 voor groepen tot 25 personen. Ook deze kan (gedeeltelijk) open en gesloten varen en is geschikt voor zowel jonge als oudere passagiers. Ook op Marjet en Roos kun je genieten van een uitgebreide catering. Lunch en borrelgarnituur behoren ook tot de mogelijkheden.

Vaartochten die je niet mag missen
In Amsterdam worden veel evenementen op het water georganiseerd. Denk maar aan het levendige Grachtenfestival waarbij verschillende musici, bands en orkesten de grachten laten opleven. Of aan het Prinsengrachtconcert en SAIL. Naast persoonlijke feesten zijn ook nationale evenementen geschikt om een salonboot te huren in Amsterdam. Wil je een salonboot huren tijdens een evenement? Neem dan contact op met Amsterdam Boothuur en laat je informeren over de mogelijkheden. Er is verwarming aan boord zodat je ook kunt varen als het kouder is.

Dynamisch Amsterdam, stille boot
Natuurlijk hoort er bij Amsterdam veel gezellige reuring. Maar het tegenovergestelde geldt voor een salonboot. Deze moet juist zo stil mogelijk zijn zodat je elkaar goed kunt verstaan op de boot. Ook daarom wil je een salonboot huren bij Amsterdam Boothuur want deze vaart op een elektromotor. Dat is geluidloos en bovendien milieuvriendelijk. Zo heb je tijdens je vaartocht geen last van storende geluiden en geniet je ononderbroken van de dynamiek op en in de grachten van Amsterdam.

Meer informatie www.amsterdamboothuur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *