Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

800 roeiers in 44-ste Ringvaart Regatta op woensdag 22 mei 2019

Leiden – Dit jaar zal 44-ste Ringvaart Regatta, de enige 100 km roeimarathon ter wereld, georganiseerd door Laga, plaatsvinden op woensdag 22 mei 2019

Deze 100 km-wedstrijd die ooit is begonnen als een Lustrumactiviteit, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in heel roeiend Nederland. Jaarlijks gaan er zo’n 800 deelnemers uit heel de wereld de uitdaging aan om als snelste deze barre tocht te volbrengen. De start van de wedstrijd zal ook dit jaar in Leiden zijn. De race voert via de Kaag naar de Ringvaart, waarna u wederom de Kaag oversteekt richting Leiden. Via Leiden en Leidschendam zal u uiteindelijk finishen in Delft.

Meer informatie www.ey-parthenon-ringvaartregatta.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *