Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Mercury Marine brengt de veilige Finse oplossing voor een complete barbecue aan boord

Persbericht

Amsterdam – Mercury Marine werkt samen met Kuuma-barbeques en biedt zijn retail- en OEM-verkooppunten een volledig assortiment gasbarbecues en -accessoires aan. Het Kuuma-assortiment is sinds 1 juni leverbaar.

Kuuma-barbecues zijn gemaakt van duurzaam, corrosiebestendig roestvrij staal en zijn ontworpen voor het veeleisende zeemilieu. De Finse naam Kuuma kan worden vertaald als ‘HEET’ – een passend merk voor dit premium assortiment barbecueroosters.

De gasbarbecues zijn verkrijgbaar in drie modellen: Stow N Go 125, Stow N Go 160 en Stow N Go 160 met thermometer en ontsteker. Ontworpen voor eenmalige propaan/butaan-gasflessen onder hoge druk van het merk Campingaz® Easy Clic® CV300/CV470 Plus voor een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke versie.

De barbecues kunnen op verschillende manieren veilig worden gemonteerd. Bevestig de barbecue met een Garelick-snelkoppelingsvoet op het dok, het dek of het zwemplatform. Gebruik gelijk welke hengelhoudersteun als grillhouder. Of monteer de barbecue rechtstreeks op de rail van de boot, in elke gewenste hoek. De verschillende montage-opties bieden de gebruiker heel wat grillmogelijkheden.

Dankzij de geïntegreerde vouwpoten kan de barbecue ook simpelweg op een vlakke ondergrond worden gebruikt, tijdens kampeeruitstapjes of in de tuin en op het terras.

Meer informatie www.mercurymarine.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *