Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Zeilkleding-merk Slam officieel kledingsponsor van Deltaweekend zeilwedstrijden 2019

PERSBERICHT

Colijnsplaat – Het Deltaweekend en Slam zijn een meerjarige samenwerking aangegaan ter ondersteuning van het evenement dat van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni plaatsvindt. De gehele organisatie wordt door Slam aangekleed en in samenwerking met een dealer vindt tijdens het evenement een Slam Sample Sale plaats.

Casual, crew en zeilkleding
Naast zeilkleding biedt Slam een ruime casual en sailing & crew collectie aan. De casual collectie bestaat uit een Spring-Summer en Fall-Winter collectie, te verkrijgen bij watersport retailers en lifestyle winkels. De sailing & crew collectie betreft een zogenoemde Never Out Of Style-collectie die altijd op voorraad en goed te personaliseren is.
“We zijn verheugd met deze samenwerking. Het evenement is al sinds 1970 niet meer weg te denken. De goede sfeer van het evenement met de competitieve insteek past perfect bij ons merk”, zegt Jeroen van Stijn, directeur Slam Benelux.

Sample sale Slam in samenwerking met Boateak
Op de zaterdag van het evenement organiseert Slam in samenwerking met dealer Boateak uit Wemeldinge een sample sale. In de grote tent worden dan samples van de huidige collectie aangeboden tegen sterk gereduceerde prijzen.

Over Deltaweekend
Het Deltaweekend is de voortzetting van de succesvolle Deltaweek. De ambitie is gebleven: een competitieve serie wedstrijden op het unieke getijdewater van de Zeeuwse Delta. Deelname staat open voor de ORC 1 t/m 4, de IRC 1&2, de Rond- en Platbodemklassen B&C, en andere wedstrijklassen zoals bijvoorbeeld de Kwarttonners en officiële eenheidsklassen sportboten zoals bijvoorbeeld de J22 en de Melges. Ook niet gemeten jachten, waaronder Belgische jachten met een CR-rating zijn welkom. Dit jaar vindt het evenement voor de 49e keer plaats.

Over Slam
Het zeilkledingmerk Slam, opgericht in 1979 in Genua – Italië, is een internationaal topmerk dat technische functionaliteit combineert met Italiaans design. Nautische mode, technische zeilkleding en accessoires voor dames, heren en kinderen waaronder zeilpakken, jassen, schoenen en sportieve vrijetijdskleding met een maritieme twist. Sponsor van o.a. Barcelona, Rolex-Swan Cup, Medemblik Regatta en leden van het High Performance Team van het Watersportverbond.

Meer informatie www.slambenelux.nl en www.deltaweekend.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *