De eerste editie van Sail op Scheveningen trok 220.000 bezoekers

Scheveningen – Sail op Scheveningen van de afgelopen vier dagen ging op donderdagochtend spectaculair van start met de Sail-In Parade, een indrukwekkende optocht van alle 24 tall ships. Op vrijdag presenteerden de bemanningsleden zich feestelijk aan het publiek en vond de uitreiking van de Liberty Tall Ships Regatta plaats.

Zaterdag en zondag maakte het publiek massaal gebruik van de gelegenheid om de schepen gratis te bezoeken en ook van de kinderactiviteiten werd volop gebruik gemaakt. Op zondagmiddag werden de schepen en hun bemanningsleden uitgezwaaid door de vele duizenden bezoekers op het strand, de boulevard en de kade. Het evenement trok 220.000 bezoekers, ‘een groot succes’. (binnenvaartkrant.nl, www.sailopscheveningen.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *