Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Alle ANWB watersporttitels naar uitgever Gottmer

Haarlem – Per 1 juli vormen de watersporttitels van de ANWB onderdeel van uitgeverij Hollandia, behorend bij de Gottmer Uitgevers Groep. De cursusboeken voor het vaarbewijs zijn daarbij de meest in het oog springende titels.

In het verlengde daarvan incorporeerde Hollandia dit voorjaar ook het digitale platform vaarbewijs.academy, een elektronische leeromgeving (ELO) voor cursussen en examentrainingen voor het vaarbewijs.

Met deze stap beoogt Hollandia de watersporter digitaal beter te bedienen in de voorbereidingen voor de examens van het vaarbewijs. De ELO is nu nog gekoppeld aan de bijbehorende boeken van Vaarbewijs Academy (die ook in het portfolio van Hollandia zijn ondergebracht), maar moet op termijn als white label voor alle verschillende cursusboeken voor het vaarbewijs gaan dienen.

Na de overname van Zeilen Magazine afgelopen jaar heeft de Gottmer Uitgevers Groep op deze manier haar positie in de markt van de nautische media verder uitgebouwd. (www.gottmer.nl, www.inct.nl)

Eén gedachte over “Alle ANWB watersporttitels naar uitgever Gottmer”

  1. Is niet helemaal correct. Het gaat om de cursusboeken en nog een paar andere watersportboeken. De Wateralmanak en Waterkaarten blijven wel door de ANWB zelf uitgegeven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *