Wedstrijdverslag skûtsjesilen 2019 op tv bij Omrop Fryslân

Leeuwarden – Omrop Fryslân komt met twee speciale programma’s rondom het skûtsjesilen. Vanaf zaterdag 27 juli is er drie weken lang vanaf 14.00 uur een televisieprogramma met volledig en rechtstreeks verslag van de wedstrijd met live commentaar van start tot finish. Ook ’s avonds komt een speciaal programma terug op televisie. Vanaf 18.20 uur kijkt Omrop Fryslân in ‘Skûtsjesilen 2019’ terug op de wedstrijd van de dag. (Omrop Fryslan, SKS skutsjesilen)

Eén gedachte over “Wedstrijdverslag skûtsjesilen 2019 op tv bij Omrop Fryslân”

  1. In de skûtjeskrant IFKS 2019 staat voor de grote F in het zeil de naam Ut Striid van de Galadammen.

    In het verslag op de tv wordt dit skûtje steeds aangeduid als de Frentsjer .

    Waarom is dat ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *