Amsterdamse blondine in powerboat racet alle jongens eruit

Amsterdam – Mannen geloven hun ogen niet wanneer Celeste van den Broek (26) haar racehelm afzet. Een meisje in een powerboat, dat kan nog. Maar eentje met lang blond haar die alle jongens naar huis vaart, dat is bijna onmogelijk.

Het racen is de Amsterdamse met de paplepel ingegoten, als peuter leerde ze al roeien en zeilen. Toen ze een jaar of zeven was, kwam er een rubberbootje met een 4pk buitenboordmotortje. Het racen is de Amsterdamse met de paplepel ingegoten, als peuter leerde ze al roeien en zeilen. Toen ze een jaar of zeven was, kwam er een rubberbootje met een 4pk buitenboordmotortje.

„Dat rubberbootje vonden we prachtig. Mijn broertje die drie jaar jonger is, deed ook vrolijk mee. Daarna werd de 4pk een 6pk, wat natuurlijk eigenlijk een 8 pk was, want we hadden stiekem een stukje van de 8pk-sticker afgepeuterd, vooral om mijn moeder gerust te stellen. Die vond het allemaal best eng. Het was ’s zomers altijd feest, met een boel kids met een bootje of drie vier, achter elkaar aan. Of je ging zelf op avontuur met je bootje. (De Telegraaf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *