Vier jachten uitgebrand in jachthaven Hellevoetsluis, waaronder zeiljacht ‘Crème Brûlée’

Hellevoetsluis – In Hellevoetsluis zijn in een jachthaven aan de Veerweg een aantal boten uitgebrand. Daarbij kwam veel rook vrij. In totaal hebben vier boten in brand gestaan. Een vijfde boot en de steiger raakten beschadigd. Vanwege het opruimen van de brandresten kunnen er in de haven voorlopig geen boten in- of uitvaren.

De brand brak aan het begin van de nacht uit. Hoe die is ontstaan, is niet bekend. Niemand raakte gewond. Volgens de brandweer zijn er in een aanzienlijk deel van Hellevoetsluis roetdeeltjes terechtgekomen. De gemeente gaat vanmorgen veegwagens inzetten om de deeltjes op te ruimen.

Er zijn geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. De politie doet donderdag bij daglicht onderzoek bij de jachthaven. Eén van de uitgebrande boten is een zeiljacht met de voorspellende naam ‘Crème Brûlée’…. (NOS, Mediatv.nl, RTVRijnmond, Eigenaar uitgebrande boot Crème Brûlee: ‘Ik maak grapjes, maar het is wereldvreemd’ – RTVRijnmond)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *