Proef met langere brugtijden in Heerenveen teruggedraaid, besparing komt ten goede aan Turfroute

HEERENVEEN – De bediening van bruggen in de gemeente Heerenveen stopt in juli en augustus om 20.00 uur. Vorig jaar was dat nog om 21.00 uur. De besparing van 14.000 euro zal worden gebruikt voor sanitaire voorzieningen langs de Turfroute. De nieuwe brugtijd ging in juni in. De proef met de brugbediening in 2018 wees uit dat er weinig gebruik werd gemaakt van het uur extra.

Tegelijkertijd wees de evaluatie uit dat watersporters zeer tevreden zijn over brugbediening tussen de middag. Ook nu kunnen watersporters tussen de middag gebruik maken van de brug. Daarmee vervalt de middagpauze van brugwachters. (Heerenveense Courant)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *