Verdachte dodelijk ongeluk met speedboot Zoutelande had te veel gedronken

Middelburg – De bestuurder van de speedboot die vorige week dinsdag betrokken was bij het dodelijk ongeluk voor de kust van Zoutelande had te veel alcohol op ten tijde van het ongeluk. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De man is nog verdachte, maar zit sinds donderdagavond niet meer vast.

De 33-jarige man uit Koudekerke wordt onder meer verdacht van het veroorzaken van het beschadigen van een ander vaartuig met de dood tot gevolg en het varen met te veel alcohol op. Het gaat volgens het OM om 225 ugl, terwijl maximaal 220 is toegestaan. (Omroep Zeeland, RTL Nieuws, ‘Bestuurder speedboot dodelijk ongeluk had niet te veel gedronken’ – Omroep Zeeland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *