Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Goedkope jachtaccessoires en bootonderdelen – nieuw, aftermarket, en gebruikt – via SOS Ship Outlet Store webshop met magazijn in Rotterdam

PERSBERICHT

Rotterdam – SOS Ship Outlet Store webshop heeft nu een magazijn in de Rotterdamse Spaanse Polder. U kunt online de gewenste artikelen bestellen en nu in ons magazijn afhalen.

U kunt in ons magazijn ook vrijblijvend uw bestelling doen op de aanwezige balie-computer, en uw bestelling direct meenemen. Er is een keuze uit ruim 5000 merkartikelen van onder meer Volvo Penta, Yanmar, en Jabsco met kortingen tot 60%. Daarnaast zijn er veel gebruikte onderdelen voor Volvo Penta en Mercury-Mercruiser motoren aanwezig.

Naast deze onderdelen is er ook een selectie van jachtaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor een grote hoeveelheid dure merk-onderdelen bieden wij u ook een goedkoper alternatief voor zeer scherpe prijzen in aftermarket uitvoeringen. Scherpe prijzen, een snelle verzending, en een goede service zijn onze kenmerken!

Meer informatie www.shipoutletstore.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *