Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Wereldprimeur van polyester knikspant motorjacht Haines 32 Offshore op HISWA te Water 2019 dankzij Smelne Yachtcenter

PERSBERICHT

Drachten – Haines is een familiebedrijf en is sinds 1980 actief in het bouwen van hoogwaardige ambachtelijke kwaliteitsjachten. Smelne Yachtcenter is in 2018 importeur geworden van dit prachtige merk en presenteert op de Hiswa te Water de gloednieuwe Haines 32 Offshore.

Een nieuw model in de Offshore range met open kuip en een verbazingwekkende accommodatie voor haar afmetingen!

De open kuip van de Haines 32 Offshore is voorzien van een comfortabele zitbank die om te bouwen is tot een 2-persoons meevaarbank. De kuip is gemakkelijk toegankelijk door de spiegeldeur. De salon, kombuis en stuurstand zijn op gelijk niveau en praktisch ingedeeld. Het grote schuifdak en de flinke raampartij rondom zorgt voor veel lichtinval. Het interieur is licht en luchtig, met volledig openslaande patiodeuren die de salon verbinden met het achterdek. Het voorschip is ingedeeld met kombuis, sanitaire ruimte en eigenaarshut. De kombuis is van alle gemakken voorzien. De sanitaire ruimte is ingedeeld met elektrisch toilet en douchegelegenheid. De ruime eigenaarshut is uitgerust met Frans bed en voldoende hang- /legkasten. De algehele ruimte is praktisch ingedeeld en voorzien van voldoende bergruimte.

De Haines 32 Offshore beschikt over uitstekende vaareigenschappen. Het jacht voelt zich thuis op zowel rivieren als op groter water. De lange kiel zorgt voor een koersvast jacht, ook bij een lage snelheid.
Luxe materialen, een hoogwaardige afwerkingsniveau, een walnoot interieur en luxe afwerking in warme, moderne aardetinten, dat is de Haines 32 Offshore. Met recht een echte eye-catcher op het water!

Technische gegevens Haines 32 Offshore.
Lengte over alles 9,75 m,
breedte 3,51 m,
diepgang 0,84 m,
kruiphoogte 2,51 m,
rompvorm knikspant,
bouwmateriaal polyester,
inhoud roestvast stalen tanks
455 l diesel, 250 l water,
180 l vuilwater,

aantal hutten één,
aantal slaapplaatsen vier,
CE-categorie B,
motorisering Volvo Penta D3 220 pk
Prijs op aanvraag.

Meer informatie www.smelne.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *