Aanleg vervangende ligplaatsen voor boten van jachthaven Haddock in Almere gestart

Almere – De gemeente Almere is maandag begonnen met de aanleg van de tijdelijke alternatieve ligplaatsen voor boten van jachthaven Haddock. Op drie locaties in de stad komt tijdelijk meer ruimte. De eerste locatie waar gewerkt wordt is de Olstgracht in Almere Stad.

Andere plekken waar meer ligplaatsen moeten komen zijn de Hengelostraat/Urkwal in Almere Stad en de Havenkom van Almere Haven. Er zijn 104 aanmeldingen binnengekomen van ligplaatshouders bij de gemeente. Deze mensen willen graag gebruik maken van de nieuwe locaties. Deze locaties zijn in principe voor twee jaar. Daarna moet er een andere oplossing gevonden zijn. (Omroep Flevoland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *