Waterpolitie vindt gestolen jacht uit Wanneperveen op IJsselmeer terug, verdachte aangehouden

Amsterdam – Het meterslange jacht dat eerder deze week werd gestolen in Wanneperveen is vanochtend door de waterpolitie bij de Oranjesluis op het IJsselmeer bij Amsterdam in beslag genomen. Er is een verdachte aangehouden.

Foto’s Politie Steenwijkerland en ‘Nautisch agent bij de LE Dienst Infra afd. NW. Werkzaam op het IJsselmeer met de P87. Voorheen Waterpolitie IJsselmeer’. (..)

Volgens de waterpolitie werd de boot gisteren al door het KNRM Reddingstation Lelystad binnengebracht, die de boot aantroffen zonder benzine. ‘Toen vanochtend de boot weer in beweging kwam is de verdachte aangehouden bij de Oranjesluis’, schrijft een agent van de dienst op Twitter. (deStentor, Twitter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *