Lichaam gevonden in jachthaven Belgische Nieuwpoort

Nieuwpoort (B) – In de jachthaven van Nieuwpoort is zondagnamiddag rond 14 uur een levenloos lichaam aangetroffen. Het lijk werd door eigenaars van een jacht opgemerkt en lag tussen twee boten. De scheepvaartpolitie en de brandweer snelden meteen ter plaatse na de oproep. Voor het slachtoffer, een man, kon echter geen hulp meer baten. Volgens de eerste vaststellingen lag het lichaam al een tijdje in het water. Mogelijk is de man een eigenaar van een jacht, maar dat is niet zeker. Voorlopig worden alle pistes opengehouden. (HLN, ‘Dodelijk slachtoffer in jachthaven was ligplaatshouder en viel allicht overboord van zijn jacht – HLN, ‘Architect (62) overleden na val van geliefde zeilboot’ – Nieuwsblad)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *