Verdwijning geïmproviseerde zeilboot Warnow in 2013: ‘Arnoud en Tirza hebben te nonchalant het gevaar opgezocht’

Rotterdam – Ze waren vrijbuiters en accepteerden geen enkele autoriteit. Zelfs niet het gezag van de zee. Dat werd drie Nederlanders in april 2013 fataal. De droomreis met hun geïmproviseerde zeilboot ‘Warnow’ naar het noorderlicht, eindigde op de Noordzee. De verdwijning is nooit opgelost. Morgen verschijnt een boek over de boot en de bemanning.

‘Something stupid’ heet het nummer. Als Ger Smit (68) de klassieker van Frank en Nancy Sinatra speelt, laat hij een geluidsband meelopen. Daarop zingt zijn dochter Tirza het liedje postuum in de tweede stem mee. ,,Op zulke momenten komt mijn verdriet terug.’’ (AD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *