Politie begint onderzoek op verlaten schip Noordwijk

NOORDWIJK – Na wat getouwtrek tussen verschillende diensten is de politie dinsdag begonnen met onderzoek op de zeilboot die zaterdag aanspoelde op het strand van Noordwijk. Het schip is in beslag genomen en versleept naar de douanehaven in IJmuiden.

Enige tijd was het onduidelijk of, en vooral door wie, er onderzoek zou worden gedaan naar de herkomst van het zeilschip. Dat werd zaterdagochtend gevonden op het strand van Noordwijk door mensen die het strand aan het opruimen waren. De kustwacht dacht dat dit een klus voor de marechaussee was, maar die vond het meer iets voor de politie. Uiteindelijk is de taak nu terechtgekomen bij de Dienst Infrastructuur van de landelijke politie. (Omroep West,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *