Negen zaken die personeelsleden op luxe jachten steevast verzwijgen

Amsterdam – Als miljardairs en miljonairs toch eens wisten wat zich achter de schermen afspeelt op hun superjachten. Business Insider sprak onlangs leden van de bemanningen van superjachten om uit te vinden hoe het leven aan boord echt is. We vroegen hen wat ze hun gasten of eigenaren best zouden willen vertellen, maar wat ze verzwijgen. Ze hadden nogal wat te vertellen over de geheimen aan boord.

Volgens de kapiteins, technici en stewards van superjachten hebben gasten en eigenaren geen idee van de hoeveelheid werk en de tijd en energie die het kost om een jacht te runnen. Lees hier wat de bemanningsleden van een superjacht je niet zullen vertellen. (Business Insider)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *