‘Botenbezitters zijn dubbel de klos in Amsterdam’

Amsterdam – Als de gemeente dan zo nodig meer geld wil vragen aan gebruikers van het water, verhoog dan de vermakelijkheidsbelasting. Dat stelt Paroollezer Roel Geeraedts in deze ingezonden brief. Vanaf 2025 moeten alle boten die door de historische binnenstad varen elektrisch zijn, kondigde de gemeente eind september aan. Dat vraagt om forse investeringen van Amsterdamse botenbezitters.

Tegelijkertijd wil de gemeente opnieuw de inkomsten uit het ­binnenhavengeld verhogen. De prijs van een jaarvignet voor een boot in de binnenwateren van Amsterdam gaat fors omhoog. Zo zijn botenbezitters dubbel de klos. (Het Parool)

Eén gedachte over “‘Botenbezitters zijn dubbel de klos in Amsterdam’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *