Bij Noordwijk gestrand zeiljacht blijft waarschijnlijk mysterie, politie vindt geen enkel aanknopingspunt

NOORDWIJK – Het blijft waarschijnlijk voor altijd een mysterie van wie de zeilboot is die ruim twee weken geleden op het Noordwijkse strand aanspoelde. De politie heeft het onderzoek afgesloten. ‘We hebben geen aanknopingspunten die leiden naar de eigenaar’, zegt politiewoordvoerder Ed Kraszewski van de landelijke politie.

Hij blijft zelf ook voor een raadsel staan. ‘Er zijn mensen op de boot geweest en die hebben hem ook weer verlaten. Je zou zeggen: zo’n schip wil je terug, het is een aantal duizenden euro’s waard, dat laat je niet zomaar door je vingers glippen’, zegt de woordvoerder. ‘Het blijft vreemd, maar we stoppen er toch mee. Er zijn geen aanwijzingen dat er een misdrijf in het spel is.’ (Omroep West)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *