Twee Nederlanders op zeiljacht ‘Imagine’ met 500 kilo cocaïne gepakt: ‘Andere vertrekkers’….

Azoren (Portugal) – Op de Azoren is op een Nederlands zeiljacht 500 kilo cocaïne in beslag genomen door de Portugese politie. De actie was het resultaat van een Spaans onderzoek dat begin 2018 van start ging in Barcelona. Twee Nederlanders en drie andere verdachten van Estse en Britse nationaliteit zijn aangehouden.

De cocaïne was volgens de Spaanse politie verstopt in verborgen ruimtes op het zeiljacht Imagine, dat op naam van een Nederlands bedrijf van één van de verdachten staat geregistreerd. Het jacht was vanuit Brazilië de Atlantische Oceaan overgevaren. Er zijn ook ‘andere vertrekkers’… (www.crimesite.nl, 25 juli 2019 – De Telegraaf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *