MSAR van Belgische investeerder Wijnants is nieuwe eigenaar van Jetten Jachtbouw

Sneek – Jetten Jachtbouw is verkocht aan MSAR, een in Malta gevestigde groep bedrijven van de Belgische investeerder Jack Wijnants. MSAR bouwt patrouille, reddings- en werkboten, en is actief in de bestrijding van olievervuiling. Daarnaast is hij ook eigenaar van het luxe catamaranmerk AmaSea Yachts

Wijnants: “Het idee is de traditionele Nederlandse aluminium en stalen jachtbouw achter ons te laten en over te gaan op vacuüm geïnjecteerde koolstof versterkte laminaten, een zeldzaamheid in de Nederlandse jachtbouw.” En vervolgt: “We houden vijf Jetten werknemers in dienst en hebben al een nieuwe strategie bepaald. We gaan ruime luxe jachten tot 100 voet bouwen, die weinig brandstof gebruiken en voordelig zijn in onderhoud.” (IBI News, www.jettenjachtbouw.eu, www.amasea.yachts, www.msar.eu)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *