Recordaantal van 7500 bezoekers bij open dag Amels

Vlissingen – Normaal zijn ze enkel van een grote afstand te bewonderen in de Vlissingse haven: de luxe jachten van Amels. Afgelopen zaterdag gingen de poorten van de scheepsbouwer open voor het publiek en kon iedereen zich vergapen aan de luxe voor de allerrijksten en het intensieve bouwproces.

Eén keer in de twee jaar houdt de scheepsbouwer een open dag. Niet alleen voor alle nieuwsgierige buurtbewoners, vertelt directeur Roos Damen die enthousiast gevulde tasjes uitdeelt aan bezoekers: “Onze collega’s laten op een dag als vandaag hun werk zien aan vrienden en familie, onze leveranciers zijn er en we hopen ook dat we al deze bezoekers kunnen interesseren voor een baan in de scheepsbouw.”

Ruim 7500 mensen kwamen af op de open dag bij Damen, waar Amels onder valt. Een record. Volgens Victor Caminada van Amels heeft dat onder meer te maken met het programma Op jacht dat bij Omroep Zeeland te zien was. De serie geeft een kijkje in de keuken bij het internationale bedrijf. (Omroep Zeeland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *