Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Het boek ‘Een meisje, een droom’ van Laura Dekker blijft niet alleen zeilers boeien en beleeft herdruk

PERSBERICHT

Haarlem – Een meisje, een droom van Laura Dekker is in herdruk. Haar verhaal blijft tot de verbeelding spreken. Op veertienjarige leeftijd legde ze met haar zeilboot Guppy meer dan 27.000 zeemijl af. Wat ze meemaakte onderweg, alle verassende en bijzondere ontmoetingen, beschreef ze in haar dagboek. Zo maakte ze een hartverwarmend verslag van de moedige, waargebeurde expeditie die ze met lef en doorzettingsvermogen heeft volbracht.

‘Het boek geeft goed weer wat een solozeilster tegenkomt, mooie en moeilijke momenten. Laura beschrijft deze vaak humoristisch, met een bijzondere woordkeus, maar altijd positief. Door het verhaal heen grijpt ze ook regelmatig terug op de voorgeschiedenis over haar strijd met de Kinderbescherming, waaruit je kan opmaken welk een impact dit nog steeds op haar heeft. Laura heeft bewezen dat ze niet alleen een goede zeezeilster is, maar ook als schrijfster kwaliteiten heeft. Boeiend boek, voor zeilers en niet zeilers.’ (Recensie op bol.com)

In 2020 is het 10 jaar geleden dat Laura’s zeiltocht begon. Deze herdruk is daarom van een nieuw nawoord van Laura Dekker voorzien.

Een meisje, een droom – Solo rond de wereld, auteur Laura Dekker, ISBN 978 90 641 0698 9, Prijs € 18,99

Meer informatie www.gottmer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *