Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Tiende najaarsshow ‘Motorboot Sneek’ van 1 – 3 november 2019

Persbericht

Sneek – Voor het tiende jaar vindt in het weekend van 1 tm 3 november de najaarsshow van Motorboot Sneek plaats. De Valk Sneek is hier vanaf het eerste uur bij betrokken en ook dit jaar zullen de deuren van onze vestiging in Sneek weer feestelijk voor u geopend zijn.

Samen met vijf motorbootwerven uit Sneek en maar liefst elf gastwerven presenteren wij ruim 400 motorjachten. Alle deelnemende bedrijven liggen dicht bij elkaar en zijn gedurende het weekend gemakkelijk te bereiken. Zo maakt u in één keer kennis met alle verschillende jachten en beleefd u het echte watersportgevoel. U bent van harte welkom van 10.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie www.devalk.nl en www.motorbootsneek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *