Meer controle op verhuur van boten zonder vergunning in Giethoorn

Giethoorn – Steenwijkerland kan geen gehoor geven aan het officiële handhavingsverzoek van ’t Gieters Belang. Toch wordt er de laatste tijd meer gecontroleerd op de verhuur van boten zonder vergunning. ’t Gieters Belang vroeg de gemeente Steenwijkerland eerder deze zomer om handhaving van de vaarverordening. Er moest onder meer gekeken worden naar boten die zonder vergunning werden verhuurd.

De gemeente legde dit officiële handhavingsverzoek begin oktober naast zich neer, omdat het juridisch gezien niet concreet genoeg was. Om het verzoek concreter te maken, moest ’t Gieters Belang doorgeven welke bedrijven precies welke overtredingen begingen. Toch is er de afgelopen weken meer gehandhaafd. (deStentor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *