Gestolen boot in Zeewolde teruggevonden in een loods voor winterstalling bij een boer die van niets wist

Zeewolde – De politie heeft woensdagmorgen in een loods in Zeewolde een gestolen boot in beslag genomen. De boot met een waarde van 35.000 euro was onlangs inclusief trailer en buitenboordmotor gestolen in de Duitse grensplaats Emmerich.

Door onderzoek van het team Vaartuigcriminaliteit van de politie kwam een verdachte in beeld. Deze 59-jarige man uit Arnhem werd opgepakt en vertelde tijdens een verhoor dat de boot in Zeewolde stond.

Volgens de politie werd de boot teruggevonden in een loods bij een boer. De loods is in gebruik als winterstalling voor caravans en boten. De boer was verrast door de komst van de politie. Hij wist van niets. (Omroep Flevoland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *